EvenOdd
Здравейте ! Тръгвам да си пиша аз кода и ми излиза ето тази щуротия .. https://postimg.org/image/n2z29jadd/
Здравейте ! Тръгвам да си пиша аз кода и ми излиза ето тази щуротия .. https://postimg.org/image/n2z29jadd/
Формулирай си заглавията по-добре, за да бъде форумът по-добър. Друг път когато имаш грешка я google-ни, по този начин ще развиеш умението да решаваш проблемите бързо. Успех :)
Благодаря !
Нямам нищо против правилата на форума, но какво имате предвид да си гугълна грешката ! Когато един код не работи, а аз нямам идея защо как да си свърша работата без да Ви загрозявам форума ???
Колежката няма предвид да google-ваш цялата задача, а само проблемът който имаш и това, което те затруднява. Примерно виждаш на кой ред ги гърми алгоритъма, след това прочиташ какво пише, тоест каква е грешката и ако не я разбираш пишеш в гуугъл това което пише в компилатора и така научаваш нови неща.
Благодаря ! Ще опитам .
И все пак ти препоръчвам ако можеш да си ползваш Visual Studio. По-удобно е и лесно се дебъгва. От снимката, която си сложил не мога да се ориентирам дали изобщо
може да се дебъгва. Пробвай променливата да я направиш вместо var, boolean и кажи дали това му е проблемът.
Оправям си VisualStudio-то в момента, че ми беше изтекъл трайъла !
Имам въпрос към модератора - имах някакви точки за участие, а вече ги нямам ! Защо стана така ??
Предполагам е заради негативната оценка на коментарите ти.
И кой ги оценява коментарите ми ? Аз просто се старая да си свърша работата не виждам какво лошо съм написал !!! Вие кажете госпожице !!
Преувеличавате нещата и реагирате прибързано, което изкревя преценката на това, което Ви казвам, господине. Форумът е публичен, всеки може да Ви оцени коментара негативно, няма как да знам кой Ви дава минуси, но факт е, че начинът по който се изразявате го предизвиква.
GeorgiBotev, моят личен съвет е наистина да преосмислиш начинът на изказ. Предполагам, че не е целенасочено създаването на негативно впечатление у останалите, но давам гаранция, че масата от хора, четейки коментари с подобен начин на изразяване не остават очаровани.
Разбирам ! Благодаря за насоките