Loading...
GeorgiBotev avatar GeorgiBotev 4 Точки

EvenOdd

Здравейте ! Тръгвам да си пиша аз кода и ми излиза ето тази щуротия .. https://postimg.org/image/n2z29jadd/

Тагове:
0
Module: C# Advanced
dstoykov avatar dstoykov 2 Точки

Трябва първо да създадеш променлива num.

0

Би ли го написал като за бивш боксьор :) 

-1
PavelMarinov avatar PavelMarinov 2 Точки

Здравей, пробвай с това:

using System;

public class Program
{
    public static void Main()
    {
        var num = int.Parse(Console.ReadLine());
    }
}

0

Благодаря ти ! 

0
Konstantin_Kosev avatar Konstantin_Kosev 12 Точки

Дай условието на задачата или поне линк

0
Sim0o0na avatar Sim0o0na Trainer 567 Точки

Формулирай си заглавията по-добре, за да бъде форумът по-добър. Друг път когато имаш грешка я google-ни, по този начин ще развиеш умението да решаваш проблемите бързо. Успех :)

1

Благодаря ! 

1

Нямам нищо против правилата на форума, но какво имате предвид да си гугълна грешката ! Когато един код не работи, а аз нямам идея защо как да си свърша работата без да Ви загрозявам форума ??? 

-1
r3v3nan7 avatar r3v3nan7 365 Точки

Колежката няма предвид да google-ваш цялата задача, а само проблемът който имаш и това, което те затруднява. Примерно виждаш на кой ред ги гърми алгоритъма, след това прочиташ какво пише, тоест каква е грешката и ако не я разбираш пишеш в гуугъл това което пише в компилатора и така научаваш нови неща.

1
ThePSXHive avatar ThePSXHive 436 Точки

Когато искаш да получиш информация за дадена програма, копирай я в pastebin и остави линк в съответната тема. Колкото по-сложен става материалът, толкова по неподходящо ще става прикачването на изображение (с част от кода) за диагностициране на грешките в него. 

0

Thank you !!!!! 

1
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.