[Homework] OOP - Inheritance and Abstraction - Септември 2014
Ето го и домашното от тази тема:
В един общ проект съм направил последните две задачи:
WordReportGenerator - реших да го направя на WPF Application, което доста ме забави. За XAML си е нужен направо един двуседмичен фаст трак според мен.
Класовата структура на компанията е готова на 100%, а от 5 та задача е готово импортирането на данни и генерирането на репорти за Word. Надявам се утре да имам време да пооправя кода и UI, че е много грозно в момента, както и да направя DropBox функционалността.
Този път задачите ми не са много изпипани, така че се надявам на широка дискусия!
 Доста ми помогна, точно щях да почвам пак да се чудя кво съм оплескал! Благодаря!
 Доста ми помогна, точно щях да почвам пак да се чудя кво съм оплескал! Благодаря!
Да, това е грешка! Първоначално се чудех дали трябва да свържа по някакъв начин потребителя с продажбите, за да може тази стойност автоматично да се изчислява, когато е необходимо. Но в последствие реших, че не искам да си усложнявам живот и съм забравил да го подам като параметър. И понеже го направих като library не съм го тествал. Благодаря за откритието!